17 Ağustos 2011 Çarşamba

Devletin asli görevi

Medyanın bildirdiğine  göre 9 yılda 942 şehit. Buna hangi akıl, hangi can dayanabilir.

Siyasetçilerimizin sıksık söylediği sözlerden biridir. "Sözün bittiği yerdeyiz" Aslında biraz düşünürsek söze gerek olmadığını anlarız. Zira "söz gümüşse sukut altındır" ifadesini kabullenip gümüş yerine niçin altını tercih etmiyoruz.  İnsan dilinin davranışla bütünleşmediği sürece etkili olmadığı herkes tarafından bilmektedir. Bu sebeple dilin söylediğinin davranış olarak bir eyleme dönüşüp dönüşmediği önemlidir. Artık söz söyleme zamanının geçtiğini ve gereğinin yapılmasının bir mecburiyet olduğunu kavramamız gerektiği inancındayım.

Bu sıkıntıları ve acıları Türk milletine yaşatmak kimsenin hakkı da haddi de değildir. Asırlar boyunca Türk milletinin hoşgörüşü sayesinde dünya yüzünde yaşayışını devam ettiren ırkların ve etnikçilerin varlığı bütün tarihçilerce  tespit edilmişdir. Türk milletinin iyi niyetini yanlış anlayanlar olmuştur, olmaktadır.  Artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığını tehdit etme cesaretine kalkan hainlere cezalarının acilen verilmesi devletin asli görevlerindendir. Bu asli görevin aksaması, gecikmesi, yerine getirilmemesi her hangi bir bahane ile ertelenemez. Ertelendiği takdirde acıları yaşayacağımız muhakkaktır.

Bu günkü 13 şehidimizin ardından yüreğimiz kan ağlıyor. Türk milletinin başı sağolsun. Şehitlerimize Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.  Yüce Allah hainleri Kahhar ismi Şerifi ile kahretsin. Amin...

Hiç yorum yok: