31 Ağustos 2011 Çarşamba

Birinci, İkinci ve Üçüncü Milenyum'a Dikkat!

     Milenyum sözcüğünü duymuşsunuzdur. Bu sözcüğün anlatmak istediklerini almış olduğum notlarımdan seçerek yazdım. Azınlık vakıflarının mal varlıklarının iadesi ile Ramazan ve Zafer Bayramı'nda neden bayram yaptıklarını  medya marifetiyle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu vesileyle Milenyumu şimdi daha iyi anlayacağınıza inanmaktayım. "İbrahimi Dinler, Dinler arası diyaloğ, Ilımlı İslam"  vb. ifadelrele, kiliselerin açılması, kiliselerin onarılması, Torba yasa (KHK)ile Rum ve Ermeni vakıflarının bütün mal varlıklarının iade edilmesi, aşağıda belirttiğim milenyumun adım adım gerçekleştiğinin ispatı değil midir?Osmanlı İmparatorluğu'nun yıkılışında Türk insanının kanına, canına, malına, namusuna, istiklâline kastedenler , Anadolu'yu yakıp yıkanlar, (Emperyalist devletlerin emrinde)Rum ve Ermeni eşkiyaları değil midir?
     
      Milenyum bin yıl demektir.Batılı  ve Latin asıllı bir kelimedir. Müslümanlıkla değil, Hıristiyanlıkla ilgili bir kelimedir.
      Hıristiyanlara göre;
      Birinci Milenyumda Hıristiyanlık bütün Avrupa’ya yayılacaktır.
      İkinci Milenyumda ise Hıristiyanlık Müslümanlıkla mücadele edecektir.
      Üçüncü Milenyumda Hz. İsa yeryüzüne inerek bütün insanları Hıristiyanlaştıracaktır.
      Dünya birinci Milenyumu yaşamıştır. Şu anda İkinci Milenyum yaşanmakta bu nedenle Müslümanlarla mücadele edilmektedir. Ardından sıra üçüncü Milenyuma gelecektir. Hz. İsa’nın yeryüzüne inerek bütün insanları Hıristiyanlaştırmasına. Bütün Hıristiyanlar bunun için çalışmakta , bunu beklemektedirler.
 
       Papa 2. Jean Paul;
     “Birinci yüz yılda Avrupa’yı,
       İkinci yüz yılda Amerika’yı,
       Üçüncü yüz yılda Asya’yı Hıristiyanlaştıralım” demiştir. İşte Milenyum budur.
      
   
 
       Türkiye hâlâ uyanmamış, gözlerini ovuşturmakla meşguldür.
    

Hiç yorum yok: